Världens coolaste hundar

  2010-07-12 @ 01:13:35
Hade tänkt följa med på cockerpooträffen i Västerås förra helgen (var det förra helgen...?), men kunde tyvärr inte...

Hur som helst var alla hundar jätteduktiga i alla tävlingsgrenar, hade varit störtkul att vara där med kameran! :D Wilma, Majja och Lotta var superduktiga alla tre, de fick priser i nästan allt! Majja hoppade faktiskt högst av alla - hela 90 cm kom hon över! Otroliga små studsbollar.

Wilma fullkomligen flyger över hindret!


Majja var bästa cockerpoon i Sverige på höjdhopp! :D



Lotta kan hon också!


Wilma blev tydligen även årets bragdcockerpoo... Ja, den utnämnelsen är ny för i år. Vad har då Wilmisen gjort som var så utomordentligt att Cockerpoo Sverige var tvungna att införa den prestigefyllda titeln?

Jo, hon är nämligen ledarhund! En av hennes bästa hundkompisar blev plötsligt blind, vilket kom som en chock för alla... Särskilt Chicko själv, den drabbade. Han som förut bar svansen och huvudet högt och gick omkring med stolthet var nu förvirrad och rädd, och gick slokande med sänkt huvud och svansen mellan benen... :(

Men en tvåbening kom på en idé - att knyta fast Chicko vid Wilma! Wilma insåg snabbt sin uppgift och tog den på stort allvar. Chicko litade på Wilma och vågade snart gå omkring lika sorglöst som förut.

Visst blir man varm i hjärtat? Fantastiskt.


Coola hundar jag känner va?! Deras blogg hittar du här.

RSS 2.0