Seg uppdatering.

  2009-10-19 @ 00:11:16
Jag veeeet, har blivit fett dålig på att blogga... Men har helt enkelt inte prioriterat bloggen riktigt, har ju massa skola nu och så....

Men i alla fall, här kommer en liten uppdatering! Kom nyss hem ifrån ett trevligt besök hos min gamla jourfamilj, vi käkade tårta och hade det mysigt.


Söta Wilma och Lotta!


Gulliga Lotta!


Gosiga Wilma!


Myisga Majja!


Äter tårta.


Gott med tårta!


Gulliga gosiga Wilma ♥


Mysisen!

Update yao

  2009-10-13 @ 20:59:25
Har ju inte varit så aktiv på bloggen de senaste dagarna.... Men aja, here I am! :P

Var hos min gamla jourfamilj igår och följde med ut med hundarna, stannade på äppelpaj och kaffe och lekte med kameran lite :)

Bilder:


Wilmisen, finns väl säkert äppelpaj på bordet ;)


Hon är så gullig!


Vilka riktiga hundögon!


Wilma ♥


Lotta leker vakthund!


Gulliga Lotta, vilken fotomodell!


Wilma-gullet


Haha, vilken blick!


Haha har jag en busig blick eller vad? ;D


Här ligger jag på golvet och har skoj...


Hehe yes, bilderna är tagna med den nya kameran!

Nu ska jag göra lite finputs på läxan till imorn, sen ska jag leta fram avsnittet då Family Guy gör en parodi på Nyckeln till Frihet! Vi tittar på den i skolan, hehe. Ciao! ♥

This Is It

  2009-10-12 @ 07:32:23
Har ni hört Michael Jackson's nya låt? Den släpptes officiellt på www.michaeljackson.com imorse klockan 06.00 svensk tid, var en timme sen med att höra den men ändå... Vakna med The Voice ska ha Sverigepremiär också.

Den är så... Rofylld. Så mysig, bekväm, så rätt! Jaa jag vet inte, jag kan bara inte få den ur hjärnan. Jag känner mig lugn, typ, när jag lyssnar på den. Vad tycker ni?

(OBS! Funkar inte video, kolla på www.michaeljackson.com)


Michael Jackson, my love, rest in peace ♥

Läxor. It sucks.

  2009-10-07 @ 16:48:39
Vaknade halv nio idag trots att jag somnade vid typ 20, och sov hela natten! Helt otroligt, kan jag få ha det så varje natt plz? ♥

Papi var snäll och skjutsade mig till skolan, kom alldeles lagom för sen till bildlektionen (jag missade det tråkigt dravlet haha) och skulle måla av ett äpple. Det gick väl sådär... Jävligt svårt, men roligt var det! Blev inte nöjd, det enda jag blev nöjd med är väl ramen, haha. Den målade jag bara grön.

Resten av skoldagen gick bra, slutade 14.10 vilket är min kortaste dag.

Bussen hem från skolan var 40 min försenad, det är fan inte okej! Det tog en timme för mig att komma hem idag... Cp.

Hur som helst, tänkte göra läxorna direkt när jag kom hem men har bara hunnit kolla alla bloggar jag följer och käka godis...hehe. Ska göra dom nu och prata med pappa om mötet med soc han hade idag, cp alltihop ♥

Fan va han spanade in mig! ;O

  2009-10-06 @ 20:45:39
Åkte till LAVA efter skolan med Sara, ni vet det där stället där man kan pyssla och sy och sticka och uppträda och göra allt möjligt.

När Sara var på toa upptäckte jag att en av byggarbetarna, en rätt snygg kille i 20-årsåldern, spanade in mig rejält. Det verkade som om jag var det hetaste han nånsin hade sett, när han först såg mig fick han typ en chock.

Jag sneglade lite på honom för att se hur mycket han stirrade, och han glodde som besatt. När han skulle ta hissen upp en våning stirrade han rakt in i mina ögon och jag kunde inte hålla mig för skratt (har aldrig blivit inspanad på det sättet förr, det såg så löjligt ut!), och då började han också skratta precis innan hissdörren gick igen.

Hur som helst, Sara och jag satt och pysslade med pärlor och gjorde lite halsband, och i våningen ovanför stod killen och var bokstavligen tryckt mot glaset och beundrade mig. När jag tittade upp duckade han typ eller gick iväg lite, men Sara satt och kollade vad han gjorde.

Väntade på att han skulle komma ner och prata med mig, så jag kunde säga "tyvärr, jag har pojkvän!" rakt ut, men han kom aldrig. Så, jag och Sara gick iväg och lämnade den stackars killen drömmandes om mig.

Hahahaha, det var fan det roligaste jag har varit med om!

Vad sägs om att börja dagen med lite VIRUS?!

  2009-10-06 @ 06:02:37
Sitter och fördriver tiden genom att chatta med T. Låter bilderna förklara det mesta....


Först trodde jag, eftersom T skriver i rött, att det var han som skrev.


Som ni ser, jag frågade till och med vad han pratar om...


Sen ser jag att det är "jag" som skriver, inte han.


Ja... Skoj.


Så, nu sitter jag här och scannar datorn efter virus, än så länge har den inte hittat nåt. Suck.

Nån mer som råkat ut för det här?

Ingen sömn inatt.

  2009-10-06 @ 05:00:42
Q: Vad gör man om man vaknar klockan 15 (men går upp ur sängen 17) och har skola följande dag?
A: Dygnar, såklart!

Jag vet att det är udda, men i min familj är det en självklarhet. Sömnproblem är det nämligen inte bara jag som har; pappa är minst lika udda som jag.

Hur som helst, har legat och spelat spel i några (många) timmar, och alldeles nyss kom jag ut ur duschen. Känner mig mysig och fräsch, så synd att rummet är en svinstia!

Ligger i sängen med min rosa älskling (datorn, duh) och väntar på att håret ska självtorka, och lyssnar på en (lite barnsligl) låt:

 

Så, nu ska jag ligga och chilla tills det är dags att gå upp! (Förresten, är det bara jag eller börjar det bli "vintermörkt" ute nu? Liksom nattsvart på morgonen... Usch för det!)


Bleh.

  2009-10-05 @ 20:43:24

Picture is unrelated.


Ligger i sängen och tittar på Tinas Cookalong. Har sovit hela dagen, så kan det gå... Undrar hur jag ska orka skolan i morgon. Äsch, koffeintabletter ftw! :D

Mina chokladfärgade UGGs som jag beställde (se inlägget nedan) är skickade förresten, dom borde komma om ett par dagar. :)

Och på lördag är det bröllop... Oj oj oj. Har köpt en snygg klänning från gina, blir väl ett par högklackat och lite smycken till det, bild kommer givetvis.

Är godissugen. Men det finns inget godis hemma. God help me now.

Beställde ett par skor...

  2009-10-04 @ 03:15:46
Såhär mitt i natten är det mysigt att nätshoppa! Har inga bra höst/vinterskor kom jag på, så fick bli ett par såna här:



Visst ser dom mysiga ut! Med mjukt teddyfoder, mm jag längtar efter dom! ♥

.

  2009-10-03 @ 22:20:45

1. Mitt rum blir stökigt snabbt
Mitt rum har en oerhörd och unik förmåga att bli äckligt stökigt, äckligt fort. Några dagar utan att jag lägger en kvarts helstädning på schemat och det är totalkaos! Så jobbigt att behöva städa upp totalkaoset, I hate it!

2. Jag äter mig alldeles för mätt

Ofta, alltför ofta, brukar jag äta mig fruktansvärt proppmätt och spyfärdig. Inte kul! Oftast när jag äter pizza eller något jag tycker är extra gott, då äter jag liksom för smakens skull tills jag får mat upp till halsen och måste lägga mig ner och hålla mig för magen. Min bekantskapskrets vet om att jag efter maten oftast går och lägger mig och "vilar magen", just därför. I hate it!

3. Pappa säger tvärnej till husdjur

Det har han gjort hela mitt liv, dels för att  han är allergisk och dels för att han inte vill ha djur i huset. Det har gått mig på nerverna ända sedan jag kunde uttala ordet "hund". Mina närmsta vänner vet att min största dröm länge har varit en egen hund, och jag har ett stort intresse för just hundar. När jag bodde hos jourfamiljen var det hundar runt mig 24/7, I loved it! Men nu när jag bor hemma igen så är det en enorm saknad efter hund, I hate it!

4. Jag glömmer medicinen ibland
Jag har en liten skara mediciner som jag ska ta varje morgon, men ibland så glömmer jag. Eller pallar inte gå upp och ta dom. Oftast när dosetten behöver fyllas på, det är så tråkigt att göra det! Men efter några dagar utan medicin känner jag effekten och måste lägga i nya piller i dosetten. Det är så jävla tråkigt, I hate it!

5. Det börjar bli kallt
Det börjar bli ruggigt kallt nu, det gillar inte jag! Eller, egentligen är hösten "min" årstid - den har alltid varit mest inspirerande för mig. Alltid på hösten har jag gått långa promenader och tänkt på noveller jag vill skriva och bilder jag vill rita. Och trots att jag föredrar kyla framför värme (något jag måste påminna mig själv om varje vinter), så gillar jag inte just den där övergången mellan varmt och kallt som kallas höst. Vissa dagar är det sommarvarmt, nästa dag är det iskallt! Man hinner inte ställa om sig! I hate it!

(Uppdaterar kanske med fler saker...)

Fix med bloggen!

  2009-10-03 @ 19:10:50
Sitter och leker lite med min blogg, har ändrat lite saker som ni kanske ser. Har bl.a. en lite ikon uppe i flikfältet som ni ser, det ska vara ett rosa L som i Linda. Funderar på att byta ut den... EDIT: Bytte ut L:et mot en söt liten jordgubbe istället! :D

Hur som helst, kommer sitta och trixa litegrann och försöka finslipa designen, hoppas ni gillar den! ^^ ♥

EDIT 2: Här är en liten lista på det jag fixat idag:
  • Ikon i flikfältet (rosa jordgubbe!)
  • Ny muspekare (En grå, smidig liten sak) EDIT 3: Den var lite jobbig så tog bort den... hehe
  • Datum och klockslag under inläggsrubriken
  • Nytt utseende för kategori- och kommentarstexten efter inlägget
  • Klickbar header (klicka på grodan för att komma till startsidan!)
Jupp, det är väl vad jag har fixat hittills. Kommer väl förmodligen lite till! ♥

Börjar bli frisk...?

  2009-10-03 @ 17:37:18
Imorse vaknade jag och kände mig mindre täppt i näsan, och alltså mindre sjuk.

Duschade och sminkade mig och kände mig fräsch, men fortfarande sjuk. Hade värsta febern, men åkte ändå till Ica med papi och köpte godis och sånt, ni vet nödvändigheter när man är sjuk. Känner mig mätt på godis just nu, ovanligt va? ;)

Pappa har köpt en ny kamera förresten, en Nikon Coolpix p90. Vi håller på och testar den lite, lär oss den. Lite småkul faktiskt.

Fyller ju år om några veckor också, vet inte riktigt vad jag ska önska mig... Hål i öronen förstås, finns så mycket söta örhängen! Och den där underbara parfymen Pink Sugar... Och ett namnhalsband ni vet, den där "nya trenden". Har velat ha ett sånt i flera år, men har inte vetat var man får tag på dom... Men nu vet jag ju, hihi!

Nån tidningsprenumeration kanske? Veckorevyn, Cosmo? Hmm, får fundera vidare på det där.

Hoppas att jag blir helt frisk och kry tills på tisdag, så att jag kan gå i skolan igen! Vill inte missa allt för mycket, även om det är lätt att ta igen.

Japp, det var väl en liten uppdatering. Ska se när höstlovet börjar så att jag vet när jag får träffa älskling igen, och framför allt ta reda på om det är min tur att åka till honom eller om han vill komma upp till storstaden igen! ♥

RSS 2.0