HAHA! pwnd.

  2009-05-31 @ 20:02:14
Haha, satt just och undrade vem sjutton det kunde vara som skrev kommentarer på mitt blogginlägg om att jag var ful. Sen såg jag att "anonym" hade samma IP-nummer som jag själv så jag kom fram till att det är min syrra. Så det e lungan brorsan, du behöver inte döda henne. Och Sara, tare chill. Och syrran gå o dö.

You forgot I'm a h4xx0r. lol.

090531

  2009-05-31 @ 19:41:54

Dagens bild: Baksidan, så underbart väder (ser mörkt ut men kameran dampar för att solen e så ljus)! Poolen e inte igång än och det är stökigt ute..... Suck.


 Dagens klockslag: 17:05 - Elitlopp! :D
 Dagens kärlek: Uhm... Vatten<3
 Dagens TV-program: "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" - en film, men i alla fall :P
 Dagens musik: Kula Shakers - "Hush" (har haft den på hjärnan sen jag såg "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" lol)
 Dagens koppar kaffe: 1! Grr.

Vaknade sent idag. Typ 12-13 eller nåt sånt. Trots att pappa fyllde år! Skäms.

Men vackert väder var det! Eller, är fortfarande faktiskt. Aah. Har inte solat nåt idag dock.

Spelade lite Guitar Hero med brorsan också, gick väl sådär lol. Har inte spelat på ett tag och jag är inget proffs direkt. Men det är kul i alla fall!

Elitlopp var det ju idag också. Spännande, faktiskt! En svensk häst vann så klart. Grattis, Svanstedt! :D

Och efter vi tittade på Elitloppet jag och pappa, åkte vi iväg till restaurangen och firade födelsedagsbarnet med god mat. Trots att jag inte ätit på två dagar orkade jag inte hela måltiden, men satan så gott det var! Black & White med pommes frites. Mmm! Synd att oxköttet var segt...

Kanske märks att jag är lite trött? Hehe. Sorry bout that.


Svensk seger i Elitloppet 09!

  2009-05-31 @ 19:05:23
Stort grattis till Åke Svanstedt som trots en jobbig vår lyckades vinna årets Elitlopp med Torvald Palema! Dock var många svenska hästar i täten, bl. a. Jaded och Triton Sund som båda är ifrån Menhammar (nära där jag bor, hihi).


Åke Svanstedt och Torvald Palema. Bild från travronden.se.

Har precis kommit hem från en restaurang nu btw, pappa fyller ju år! Är riktigt mätt och har mat upp till halsen, fattar inte hur de andra kan sitta i köket och snaska tårta.

Vad???

  2009-05-30 @ 19:21:00

Måste bara berätta en liten detalj från igår. En grej, som jag faktiskt fortfarande inte förstår. Wohoo, det rimmade lol.

Mina skor.


What about them???



När jag var i Vällingby C igår med pappa gick alla och tittade på mina skor. Alla som gick förbi hade blicken fäst på mina skor. Alla. Alla! Och pappa berättade att det var någon som ryckte tag i sin väninna och pekade på mina skor. Vafan?! Vad??? Jag fattar inte. Vad är det med mina skor...? Jag är verkligen inte van vid att folk glor på mig och pekar på mig, inte när jag ser det iaf (lol). Någon som kan förklara vad det är...?

P.S. Måste hälsa min polare välkommen hem från festivalen ^^ Har saknat honom asmkt :P <333 D.S.


Sol sol sol sol sol...!

  2009-05-30 @ 18:39:30
Aaaah, har nyss kommit in från en underbar solstund! Brorsan verkar ha somnat, måste ut o titta till honom lite senare så han inte bränner sig xP

Hur som helst, jag hade min nya bikini på mig och satt rakt under solen, eller framför snarare, för jag fick solen preciiis i ögonen. Lol. Men hur som helst, låg där med en handduk över ansiktet (jag vet, lol) och med iPod i handen och hade det huuuur skönt som helst. Jag brukar inte sola, det är inte min grej, men eftersom jag varit på solarium för några veckor sen och faktiskt fått lite färg, så tänkte jag att det vore kul att för en gångs skull fortsätta jobba lite på brännan. Och jag vet att det låter skumt, men det ser banne mig ut som jag fått lite färg idag faktiskt! Dock ser mitt ansikte blekare ut än resten av kroppen... erhm... får fixa det en annan dag.


Har inte tagit pics på det jag köpte igår än, för jag ser ut som ett monster i ansiktet, men här är iaf en bild på mig när jag solar i min nya bikini:


Jag veeet, stora lår men that's me lol :P Våga inte säga att jag inte är liiiite brun iaf!

Var tar tiden vägen???

  2009-05-30 @ 15:40:15

Igår var en otroligt välfylld dag. Pallar knappt berätta om den, men gud vad mycket som ändå hann göras medan jag var vaken! Otroligt. Dessvärre pallade jag inte sätta mig igår vid datan och skriva om den, och jag vet inte om jag gör det nu heller lol.

Hur som helst, idag har jag mycket som ska göras. Eller, kanske inte så jättemycket - ska bara köpa present till pappa som fyller år i morgon. Grr, det är lördag så alla affärer stänger ju snart! Och jag som måste duscha... Tiden räcker inte till! :(

Men det är i alla fall vackert väder ute. Har jag jävligt tur hinner jag gå ut och sola lite i min nya bikini. Japp, jag shoppade igår! Har inte tagit bilder på allt eftersom jag varit upptagen, men ska försöka ta några bilder ändå. Men först måste jag duscha. Och fixa present till pappa. Och sola lite innan solen går ner. Puh. Blä. Här hinns inte ens med en frukost!

Sen så kommer min gulliga polare hem från festivalen idag, han skulle egentligen åkt hem i morgon men det blev idag istället. Yay!

Jag måste ju i alla fall ha med en bild, eller hur? Så, here goes:


Jag vet, jag ser tjockis ut på bilden men har inte tid att ta fler bilden. Linnet är från H&M's nya kampanj "Fashion against AIDS" och är designad av N.E.R.D. De bleka jeanslegginsen är från MQ.

Aah, what a day! :)

  2009-05-29 @ 12:22:35
Haha, jag somnade visst igår efter att soc-tanterna gick. Oops. Fast, jag hann iofs baka en tigerkaka! :D

Imorse väcktes jag brutalt och abrupt, mitt i en dröm, av att min lillebror smällde upp dörren. Pappa skrek åt mig att vi skulle åka om en kvart, så jag skyndade mig upp och klädde på mig och sminkade mig.

Var skulle vi då? Vi skulle till BUP, såklart. Klockan 9:00 hade jag tid för ett test - ADOS-testet. Det är ett test man använder som del i autism-utredningar, fattade jag det som. Man får prata, leka typ, berätta om bilder och såna grejer. Allt jag gjorde filmades också. Men dom var noga med att försäkra mig om att bandet förstörs sen.

Och på vägen hem hämtade vi ut paket på posten, lite grejer jag beställt från H&M. Yay!



Min nya snygga tröja och mina nya snygga skor (rosa!) :D Köpte lösnaglar också, ska sätta på dom senare.

Nej, nu ska jag försöka dra med pappa ut på nåt plejs så inte dagen går förlorad!

God morgon! :D

  2009-05-28 @ 11:18:42
Aaah, jag känner mig faktiskt rätt så pigg trots att det är väldigt tidigt för mig! Skönt, verkligen! :D

Pappa ringde till IV-snubben, och fick som svar att han skulle ringa igen imorgon efter 12. Spännande! :P

Och så kommer ju soc idag. Minns inte när som sagt, så jag måste sitta och bara vänta på att dom ska komma. Suck. Om jag bara hade skrivit ner vilken tid...


"Dagens Outfit" idag blev inget speciellt, en argyle-tröja och ett par jeans, men några bilder fick det bli ändå:


Mjo den sitter lite löst, tröjan... Men den duger!


Blä, hatar mina ögon. Jag har fakking mongolveck! Inte fint på något sätt. Someday I'm gonna have them removed. Grr.


Haha, kul man kan ha.


Haha, vilken totalt helcool bild!  Fast det ser ut som jag har värsta finnen ovanför läppen, men det har jag inte...! :S


Bläää måste tvätta håret! Men eftersom jag inte vet när soc kommer så måste jag vänta tills efter dom har varit här, vore ju lagom  kul om jag stod i duschen när dom plingar på...


Haha, var är handen på väg? ;)

090527

  2009-05-27 @ 23:04:31

Dagens bild: En smaskig apelsin! Ser den inte härligt saftig och god ut? :D


 Dagens klockslag: Inget.
 Dagens kärlek: Humm... Solen! :D
 Dagens TV-program: V-64. Lol.
 Dagens musik: Ingen :S
 Dagens koppar kaffe: Ingen! :'( Börjar få rejält med huvudvärk, imorn måste jag börja dagen med några koppar kaffe....

Suck. När pappa kom hem fick jag reda på att han inte fick tag på killen (herren, mannen..?) han skulle ringa till på IV. Han får försöka igen i morgon.

I morgon nån gång under dagen (minns inte när exakt) så kommer mina två soc-tanter. Man undrar ju hur fel de ska tolka mina svar den här gången, och vad konsekvenserna kan bli för några nu då. Very exciting. Not.

Känner mig lite smått ensam, eftersom en kompis är på festival i några dagar nu och inte kan smsa så mycket. Buähähä, I miss him...

Anyways, min dygnsrytm is starting to fail så jag måste försöka sova snart, alternativt dygna så att jag inte missar när damerna från Socialtjänsten plingar på, det vore ju lagom roligt.

God "Morgon" lol

  2009-05-27 @ 15:18:14
Yess, jag vaknade idag typ 14:00 eller nåt. Vet inte hur det kunde hända, för jag tycker jag somnade rätt tidigt igår... Aja, jag kanske är inne i en lite tröttare period helt enkelt. Och då är det ju inte mycket jag kan göra.

Men, jag har i alla fall ätit frukost och klätt på mig, känner mig sådär lagom pigg och är faktiskt hyfsat glad.

Pappa ska ju ringa till IV idag, undrar när jag kan börja! Ska faktiskt bli skönt att göra nåt på dagarna, blev så van vid det hos jourfamiljen, och nu hos pappa känns det så jäkla tomt och trist. Plus att jag saknar mina två bästa kompisar, som båda går på IV.

Här är min "OFTD" (outfit for the day lol):


Jag vet jag vet, det är stökigt och jag är osminkad (och gör värsta spända minen av nån anledning), men kläderna är rätt snygga väl? ^^

090526

  2009-05-26 @ 22:28:46

Dagens bild: En liten klotterteckning där jag lät mig inspireras lite av andra (bl.a. "krig utan seger"), och la till min egna stil.


 Dagens klockslag: Inget
 Dagens kärlek: Min älskade bebiiz Sara! :D
 Dagens TV-program: Humm.... Vakna! med The Voice xD
 Dagens musik: Britney Spears' "If you seek Amy".
 Dagens koppar kaffe: 0! Helt otroligt. Jag måste bli bättre på att dricka kaffe..!!!

När pappa kom hem sminkade jag mig lite, och sen åkte vi och handlade. Fortfarande var jag inte särskilt hungrig alls, men blev faktiskt lite sugen på köttfärssås och spaghetti, så vi köpte det så att jag kunde göra i ordning och äta det.

Det blev väldigt gott faktiskt, men nu känner jag mig så fruktansvärt mätt och äcklig, har mat upp till halsen och det känns som jag kommer spy när som helst. Ingen mysig känsla. Blä. Men nu har jag i alla fall ätit en ordentlig middag. Yay for me.

Jag bad även pappa att ringa till Individuella Gymnasiet (där mina två bästisar går) och prata med dom om att jag vill börja där. Han ska ringa i morgon, eftersom det kanske är lite sent att ringa till någon utanför den närmsta umgängeskretsen när klockan är 22:00.


En liten bild till. Ser ni mig i backspegeln? :D



Så typiskt...

  2009-05-26 @ 17:38:18
Självkart gick jag och la mig i sängen, och somnade förstås! Vaknade igen vid 16, och jag hann lagom hämta in posten innan det underbart vackra och soliga vädret slog om och blev mulet och regn-när-som-helst-aktigt. Sååå typiskt . Just my luck! Suck.

Har iaf duschat nu, sitter och väntar på att håret ska självtorka så att jag kan borsta det. Blev inga supersmexiga kläder idag precis, men det duger väl.

Har ännu inte ätit nåt annat än godis, och jag är väl nu inne på tredje dagen med den dieten, och jag är fortfarande inte hungrig eller sugen på någon mat! Har smaskat i mig lite godis som sagt, men det är på vippen att inte ens det duger längre. Mår lite illa om jag äter för mycket, och med godis är det ju så lätt att man äter just för mycket.

I övrigt så mår jag faktiskt helt okej, rätt bra faktiskt. Känner mig faktiskt lite brun också! Jag vet att jag är vit som ett spöke, men med mina mått mätt är jag faktiskt lite brun! Eller så är det min ljusa tröja som blir en kontrast mot min hy och får den att se brunare ut än vad den faktiskt är. Whatever it is, I like it.

Amen kul, nu har det hunnit börja regna också. Suck.


Bild på "dagens outfit" (lol, jag hatar verkligen det uttrycket):


Good Morning! :D

  2009-05-26 @ 11:21:54
Kan ni fatta det?! Att jag är vaken så här tidigt, fast jag inte har några möten idag?! Aaah, så jävla skönt alltså! Känns som jag är på väg in i en bra period, hoppas det inte bara är i några dagar (peppar peppar), utan att det håller i sig riktigt länge.

Jag är egentligen rätt så trött, men jag ska verkligen försöka att inte gå och lägga mig nån gång under dagen och förstöra hela dygnsrytmen, utan jag ska göra mitt bästa för att hålla igång hela dagen.

Just nu sitter jag här osminkad och i sovkläder, känner mig naken och äcklig och vill gå ner och duscha och fixa i ordning mig, men måste bara samla lite krafter så att jag inte typ svimmar eller nåt i duschen (lol).

Just nu är det soligt och härligt, hoppas det är varmt också så jag kan gå ut och jobba lite på brännan (erhm... nu tog jag i från tårna, jag är ju blek som ett äggskal!), hehe.

Nej, nu ska jag vila upp mig lite genom o  läsa nån tidning eller nåt, och sen ska jag upp och duscha och sminka mig och klä på mig och allt. Suck. Jobbigt att vara tjej. Lol.

090525

  2009-05-25 @ 21:16:06

Dagens bild: Blev för några dagar sedan inspirerad att pyssla lite med origami, så jag vek en räv! Söt va? ^^


 Dagens klockslag: 16:00 - fick besök av familjeterapeuten.
 Dagens kärlek: Hmm.... Knepigt! Kan fan inte komma på nåt :/
 Dagens TV-program: Simpsons och Family Guy<3 Har fan saknat dessa härliga program!
 Dagens musik: Har Fool's Garden's "Lemon Tree" på hjärnan. Dunno why though.
 Dagens koppar kaffe: 2, fast ingen av dom var en riktigt full kopp och jag hade ju mjölk i, så det räknas nog bara som en kopp. Vilket är alldeles för lite. Fan, jag har blivit så dålig på att dricka kaffe sen jag flyttade hem igen! Grr.

Vaknade idag rätt tidigt faktiskt, och gick upp och gjorde mig i ordning och kände mig hyffsat pigg några timmar faktiskt. Vädret var vackert också. Hoppades så att det skulle hålla hela dagen, men snart blev jag trött och solen gick i moln. Suck.

Jag var tvungen att hålla mig vaken dock, för klockan 16 kom familjeterapeuten. Jaa, vad gjorde hon hemma hos oss då? Ingenting, egentligen. Vad hon ska hjälpa oss med är för alla inblandade en stor gåta. Det är ingen som vet.

Men i alla fall, just denna eftermiddag så satt vi bara och pratade runt köksbordet. Vi pratade om allt möjligt; om mamma, om min lillebror, om min syrra, om mig o.s.v. tills klockan blev runt 18:30, då vi tog farväl av familjeterapeuten och åkte vidare till (ex-)jourfamiljen för att ta en fika.

Valparna hade växt ordentligt måste jag säga, och öppnat ögonen också, så det börjar faktiskt likna hundar! Vi planerar också lite smått att resa upp till deras landställe uppe i hälsingland och titta på valparna innan de säljs. Ska bli kul! :)

Och nu sitter jag här, ganska så trött och med huvudvärk och illamående. Har fortfarande inte ätit idag, har helt enkelt inte kunnat. Får se hur länge det här sitter i, sitter det i för länge måste jag säga till pappa. Man kan ju inte vägra äta i hur många dar som helst, kommer ju bara bli tröttare och tröttare. Nåväl. Vi får hoppas att jag snart blir hungrig och matsugen igen.


Finally!

  2009-05-25 @ 10:34:05
Jag har tyvärr inte kunnat blogga så mycket som jag velat de senaste dagarna, p.g.a. att min telefon är lite smått mongoloid. Den fattar inte när den är ansluten till datorn längre! Jag har därför inte kunnat föra över bilder från mobilen till datorn, och eftersom en bloggpost utan bilder är hur tråkigt som helst, så tänkte jag att det kanske är bäst att vänta med att skriva nånting alls tills jag fixat mobben.

Hur som helst, den är fortfarande lite paj men jag har hittat ett sätt som jag kan föra över bilder till datorn på ändå (inte bluetooth, datorn fattar inte det tyvärr...), så nu tänkte jag skriva lite mer på bloggen :)

Idag vaknade jag, otroligt nog, hyffsat tidigt och känner mig faktiskt inte sådär hemskt trött och sömnig som jag brukar göra annars. Vetefan vad som hänt, men kul är det!

Det är soligt ute, ska senare känna om det är lika varmt som det ser ut att vara också. :D

En galen sak som jag inte riktigt förstår, är att jag på två dagar inte ätit mer än lite godis. Inte för att jag vill banta eller så, faktiskt inte, utan för att jag helt enkelt inte velat ha riktig mat. Jag har verkligen inte varit sugen på mat, så jag har helt enkelt inte ätit. Ska försöka trycka i mig nån slags lunch eller nånting senare, måste ju ha någon slags energi iaf.


Lite bilder från idag, "Dagens Outfit" as they call it (lol):



Haha, mitt ansikte failar stenhårt på den här bilden xD (obs. gitarren! =D)


Här är det min kropp som failar, men är inte klänningen nice iaf? ^^


Och så är det till slut fotograf-skillsen som failar. Suddig bild blev det, men jag är glad ändå!

(
Klänning från Divided by H&M, midjebälte från Brooker)

RSS 2.0